Innhold

Hjem

Historia  History 

Historikk

Dræggens Buekorps

Fjeldets Bataljon

Laksevågs Bueskyttere

Lungegaardens Buekorps

Løvstakkens Jægerkorps

Markens Bataljon

Mathismarkens Bataljon

Nordnæs Bataillon

Nygaards Bataljon

Sandvikens Bataljon

Skansens Bataljon

Skutevikens Buekorps

Sydnæs Bataljon

Vågens Bataljon

Wesselengens Bataljon


Powered by

Om Buekorps.no
Stiftelsen Buekorpsenes Venner.
Foreningen Buekorpsenes venner og Buekorps.no

De som er med i foreningen er Stig Høisæther sjef i Mathismarkens Bataljon 1980 - 81 og leder av sjefsrådet i 1981. Medlem i Eldre Mathismarksgutters Forening og er med i statuekomiteen. Har sjefsorden  1980 og Mathismarks orden i sølv 1999.

Kjetil Hagen sjef i Mathismarkens Bataljon 1988, 90 og 91. Sekretær hos Eldre Mathismarksgutters Forening. Sjefsorden 1988.

Erik Ole Paulsen. 1 kompanisjef i Olav Rustiesgt Kompani 1968-70. By historikker og forfatter. Orden tildelt i 1968

Tim Bræck 4 faneoffiser i 1982. Var aktiv i Skansens Bataljon fra 1974 - 1982. Medlem i Skanseguttenes Forening. Styremedlem i Skanseguttenes Forening 2000 - 2001. Orden tildelt i 1978.

Irene Moe tidligere sjef i Vågens bataljon og medlem i Vågens Bataljons eldregarde.

Gilbert Mentzoni gamlekar fra Skanseguttenes Forening. Aktiv fra 1961 til 1970, soldat fra 1961 til 1967, fra 1968 til 1970 faneoffiser. Skanseorden. 2004 i styre Skanseguttenes Forening.

Fra de aktive i 2005 Morten Njåstad sjef i Mathismarkens Bataljon.

Buekorps.no drives av "Foreningen Buekorpsenes Venner".  Initiativtakerne har sin bakgrunn fra forskjellige aktive og nedlagte Buekorps. Sidene er laget for å hedre buekorpsbevegelsen og de verdiene den står for.  Sidene er 100% upolitisk.  Innhold på sider der er linker til, står innholdsansvarlig juridisk ansvarlig for selv. Disse sidene er laget på helt frivillig basis, og er ikke ment som noe profitt - foretak.  Grunnen til at vi har gått inn og "kapret" dette domenet, er nettopp for å hindre at "domenehaier" går inn og sikrer seg dette.  Vi vil oppfordre alle buekorps, evt. Gamlekarforeninger, om å gjøre nettopp dette for sine korps.

De inntektene som kommer inn på disse sidene, er ment til å dekke det det koster å leie serverplass.  Et eventuelt overskudd skal gå tilbake til Buekorpsbevegelsen.  Gjerne i form av pokaler til diverse kåringer. En stor takk til PRIORIS NETT for arbeidet de har gjort for oss.

For at disse sidene skal ha oppdatert informasjon, er det viktig at dere der ute gir oss tilbakemelding.  Slike ting som valg i korpsene eller Gamlekarforeningene er veldig viktig for oss.  Skal dere på tur (er), ekskursjoner, har jubileer osv. så gi oss beskjed.  Vi ønsker også generell info om Buekorpsbevegelsen.  Vi bygger også opp en mailingliste hvor vi sender ut nyheter ettersom de kommer inn. Benytt dere av mail - adressen på venstre side.

Vedtekter

Annonsering

Copyright © by Buekorpsene i Bergen All Right Reserved.

Publisert den: 2004-04-14 (44442 lesninger)

[ Tilbake ]
Content ©