Nygaards inviterer alle Buekorpsene til fotballturnering
Dato: Onsdag 07 februar @ 07:12
Emne: Nyheter


I forbindelse med Nygaards Bataljons 150 års jubileum, ønsker de å invitere alle Buekorpsene i Bergen til fotballturnering.

Nygaards Bataljon vil i anledning sitt 150-årsjubileum i 2007 arrangere en fotballturnering for alle buekorpsene i Bergen. Som mange sikkert vet er Nygaards Bataljon den første organisasjon som spilte fotball i Norge. Dette skjedde allerede på 1880 tallet. Daværende sjef, Johan N. L. Blytt, skrev til England etter regler, og derfor er det helt i tråd med tradisjonen at vi viderefører dette.

Årets turnering vil foregå på deres egen Møhlenpris Idrettsplass. De innledende kampene spilles før påske, og finalen spilles på selve jubileumsdagen, onsdag den 18. april. Det vil bli autoriserte dommere i alle kampene, og Norges desiderte toppdommer de siste årene, Terje Hauge fra Olsvik, har lovet å dømme finalen dersom han er i Norge på Jubileumsdagen vår. Han må ta forbehold om eventuelle kamper i Champions League o.l., (som nesten er like viktig). Terje Hauge dømte som kjent finalen mellom Arsenal og Barcelona 17.mai i fjor.

Arrangørene vet at en del korps sliter med medlemsantallet, så de ønsker tilbakemelding på om det er mest interessant med en 7’er- eller 11’er-turnering. De åpner også opp for at de minste korpsene kan stille lag sammen for turneringen skal bli jevnest mulig. Premien til det vinnende lag er en kjempeflott jubileumstromme!

Høres dette spennende ut så ta kontakt med turneringsleder Sigvald Taule

Telefon privat: 55 16 32 12 eller mobil: 474 15 014, innen 15. februar 2007.

Henvendelser kan også gjøres på denne mailadressen:  siggen@fue.no


Denne artikkelen kommer fra Buekorpsene i Bergen
http://www.buekorps.no/

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.buekorps.no//modules.php?name=News&file=article&sid=264