Buekorps.no i 2006
Dato: Søndag 14 januar @ 11:23
Emne: Nyheter


Buekorps.no har et stor antall besøkende og interessen er å betegne som enorm. Antall treff imot domenet holder seg stabilt på i overkant av 1.5 millioner. Antall åpnede sider lå i 2006 i overkant av 600 000. 

Når sesongen starter øker også interessen for buekorpsene, det merker vi på målingene vi gjør. Daglig åpnes der mer enn 2000 sider og månedlig opp imot 70 000. 

Mer enn 30 nasjoner retter treff imot buekorps.no fra hele kloden. Eksotiske stater er representert på listen. Det kan være normenn som ferierer eller arbeider på de varmere bredde grader og det kan være surfere som har fått interesse for Bergens kulturen, buekorpsene.
 

Uansett Buekorps.no setter buekorpsene, historien og Bergen på det store verdenskartet. Det selv om surfere fra våre nabo land besøker oss oftere enn andre.

Buekorps er et vår fenomen for mange og vi kan registrere en økende aktivitet i månedene fra Mars til Juni, med Mai som høydepunktet. 17 mai og bilder fra vårt galleri er flittigt besøkt.

Helt siden denne nettsiden ble startet kan vi nå si at Buekorps.no har stabillisert seg som en godt innarbeidet nettside for alle buekorpsene.
Vi er den eneste nettsiden som kan vise til alle 15 buekorps som er aktive i Bergen.  


Denne artikkelen kommer fra Buekorpsene i Bergen
http://www.buekorps.no/

Adressen til denne artikkelen er:
http://www.buekorps.no//modules.php?name=News&file=article&sid=262